divendres, 12 de febrer del 2010

Is the final countdown, ara més que mai.

Quan pensàvem que ja res podia anar a pitjor, el marques de les pomes agres ha tret el seu costat més fosc. Quan la seva miserabilitat arribava a límits insospitables, ha tingut els collons de superar-se a si mateix. Ara, ja és inevitable dir que és un lladre; i que se cree el ladrón que son todos de su condición. He compartit pis des de finals de juliol amb algú que creu que el seu criteri està per damunt del dels demés, i evidentment això li dóna peu a fer i desfer al seu gust, sense preguntar, sense mirament i, si cal, faltant al respecte. I així és com l'amic li va a agafar el llit sense permís a l'altre borinot que viu amb nosaltres, i així va ser com van acabar insultant-se via Facebook, davant de tothom.. Com que em senc incapaç de descriure el que vaig llegir, vaig a reproduir-ho a continuació:
Estat del Borinot al Facebook: Esta noche no tengo una cama... iré a la puta calle o en un hotel??
Carmen - Companya de pis:
Qué??? cómo que no tienes una cama? y la de tu habitación????
Jo:
cómo? todo bien?
Rallo:
ehhh?
Marqués de les pomes agres:
Poobre!! ... ya la tendrías si hubieras dejado abierta la puerta de tu habitación. No tienes una cama...sino DOS para elegir. pero no se trasladarán solas en tu habitación, entonces seguramente no tendrás ninguna cama hasta que no te dé la gana de cogerla y ponerla en tu habitación.
Despues de consultarme con ale, te aconsejamos un hotel que en la puta calle todavia hace frio.
Borinot:
No hace falta que me hablas por facebook!! Amas quiero decirte que yo en mi habitacion hago lo qué quiero!! Si no te està bien.. no te preocupes, iré en otro piso!! Vale!! Yo no te pedì nada..y por cierto no voy a dormir en un sofa-cama!! Tienes que rispectar mas de la gente!! Entiendes!!

Carmen - Companya de pis:
hey! Aribau! no discutir hombre, si esto tiene fácil solución, Ricky, si necesitas ir a un hotel, coge el dinero del bote para pagarlo, que al publicarlo en FB entiendo que se ha convertido en un problema común por lo que la solución en comun. Besos
Borinot:
ademas quien ha dicho que me referìva a la mia casa?? Que coño quieres de la vida de los otros??
Por supuesto!! Yo, ni quieria hablar de ARIBAU..
(...)
Manuel:
Como mola! Mira por donde el facebook sirve para algo. Es toda una herramienta de comunicación.

** (Disculpeu tota falta d'ortografia, semàntica, forma i contingut dels nois italians; el borinot només porta una any a Barcelona...)

I així és com el marques de les pomes agres ha fet fora al borinot, i així és com el Palau d'Aribau queda buit, fred i deshumanitzat com el seu propietari. Ara es convertirà, més o menys, en un Bed & Breakfast, a on cada nou company de pis serà un desconegut més en la immensitat d'aquest pis de 160 m2.

I demà, per fi, marxem. Carmen està fent caixes, mentre es caga en la puta mudanza. Dos trasllats en 6 mesos. I ara per fi arribaran els temps de pau, ordre i tranquil·litat, bo, d'una forma relativa... que marxem cap al Raval, amb la promesa de no deixar el pis fins que no acabi el màster.

4 comentaris:

mai ha dit...

a ver si esta vez hay mas suerte....jue todo lo que tenemos que contarnos cuando nos veamos...

Purnica Instante ha dit...

Para mi, lo más fuerte de todo es que dos personas que viven juntas utilicen el facebook de la mierda para discutir e insultarse....madre mía...hacía tiempo que no me preocupaba tanto algo así!!

Tu tranquila reina que llegarán los momentos de paz!

Dani-el ha dit...

eso os pasa por iros a vivir con gente que no conoceis...jeje

APER ha dit...

Jo Polola, qué chungo... Supongo que vivirlo es poco divertido, pero tengo que confesarte que leerlo mola.... jejejje ya vérás, de aquí y tu gracia natural sale una novela seguro... jejejeje

Un besote guapa, y que tengas mucha suerte.